Top
Image Alt

Politica de cookie-uri

COOKIES sunt fișiere text, care sunt folosite de site-uri pentru eficientizarea utilizării și îmbunătățirea serviciilor oferite. Aceste fișiere le găsiți pe browser-ul dumneavoastră, pe hard disk-ul dispozitivului în funcție de site-urile pe care le vizitați și fac interacțiunea cu acestea mai sigură și mai rapidă, deoarece își pot aminti preferințele dumneavoastră.

Site-ul nostru folosește cookies pentru a vă distinge de ceilalți utilizatori și acest lucru ne ajută să vă oferim o experiență mai bună atunci când navigați pe site. Datele stocate prin fișierele cookies pe site-ul nostru, nu arată detalii personale cu ajutorul cărora să se poată stabili o identitate individuală.

Folosim cookies pentru analizarea traficului pe website și pentru personalizarea conținutului.

Site-ul nu poate funcționa la parametri normali fără utilizarea cookies. Fără aceste fișiere, accesul la zonele securizate ale site-ului sau navigarea în pagina ar fi îngreunată.

Prin folosirea cookies de statistici, putem analiza informații despre modul în care folosiți site-ul nostru și vom ști ce îmbunătățiri putem face.

Conform legii, putem stoca cookies pe dispozitivul dvs, doar în cazul în care ele sunt necesare pentru navigarea pe site. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani. Dacă nu ești de acord cu folosirea de cookies necesare funcționării normale a site-ului, va trebui să abandonezi navigarea pe site-ul desiro.ro. Pentru diferite alte tipuri de cookies, este necesar acordul dumneavoastră.

Vă puteți retrage consimțământul privind fișierele de tip cookie în orice moment. În acest scop, puteți să blocați sau eliminați fișierele cookie, fie prin intermediul setărilor browser-ului dvs., web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispoziție de terți, sau urmând instrucțiunile specifice pentru categoriile de cookies din secțiunile următoare. În orice situație, pot apărea probleme legate de utilizarea anumitor părți ale site-ului web, dacă dezactivați fișierele de tip cookie.

Acordul dumneavoastra pentru folosirea cookies, este valabil pentru domeniul: http://desiro.ro/

COOKIES pentru Marketing, sunt folosite pentru a stoca vizitele și căutările unui utilizator pe web și a-i afișa anunțuri relevante și antrenante în funcție de căutările recente. Acest tip de cookies sunt utilizate de agențiile de publicitate.

COOKIES Preferințe, permit site-ului să amintească informații precum limba dvs. preferată sau zona în care vă aflați.

COOKIES Statistice, ne ajută să înțelegem cum interacționează utilizatorii cu site-ul nostru, prin colectarea informațiilor în mod anonim.

Website-ul nostru poate include funcții de comunicare socială ,cum ar fi link-uri către Facebook sau Youtube. Aceste funcții pot stoca informații și pot activa un fișier tip cookie pentru o funcționare corectă.

Website-ul nostru poate utiliza link-uri către alte site-uri pe care nu le controlăm, prin urmare vă solicităm să citiți cu atenție politicile lor în privința datelor personale și a politicii de confidențialitate.

 

Google Analytics

Website-ul nostru utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit Website să analizeze modul în care utilizați respectivul Website. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către dvs. a website-ului (inclusiv adresa dvs. IP), vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE și/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluarii utilizării de către dvs. a website-ului, elaborând rapoarte cu privire la activitatea website-ului pentru operatori și furnizînd alte servicii referitoare la activitatea website-ului și la utilizarea internetului.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea și stocarea datelor dvs., sau dacă doriți modificarea sau ștergerea acestora, vă rugăm să ne contactați la adresa sales@desiro.ro

Putem actualiza Politica Cookie și vă vom informa despre modificări prin postarea noii variante pe site-ul nostru la secțiunea „Politica Cookie”

Vă rugăm să consultați periodic această secțiune, pentru a fi la curent cu orice modificare.

 

ProtecȚia datelor cu caracter personal

Pentru a accesa, corecta, șterge și limita prelucrarea datelor personale (GDPR), vă rugăm să ne contactați la adresa de email sales@desiro.ro

Puteți solicita datele dvs. cu caracter personal, astfel încât să poată fi utilizate sau transmise către un alt procesor (GDPR) la adresa de email info@desiro.ro

În cazul În care considerați că datele dvs. personale nu au fost protejate conform legii, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere (GDPR).

Puteți citi aici mai multe despre Confidențialitate și protecția datelor personale.

 

Linkuri Și informaȚii suplimentare utile

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre cookie-uri și la ce sunt utilizate, vă recomandăm următoarele linkuri:

Nu vom utiliza aceste cookie-uri in alte moduri decat cele indicate in prezenta Politica de utilizare cookie-uri.

v

Alimentăm pasiunea cu foc și design 100% românesc. Adunăm prietenii împreună pentru experiențe pozitive - o activitate care ne place tuturor: să gătim în aer liber cu și pentru prietenii și familia noastră.

Folosim cookie-uri pentru a putea personaliza conținutul oferit. View more
Cookies settings
Am înțeles
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Site-ul desiro.ro folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau utilizării greșite a informațiilor care se află în controlul desiro.ro În cazul pierderii de informații cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul desiro.ro, acesta nu-și asumă nicio responsabilitate. desiro.ro poate conține link-uri către alte site-uri. desiro.ro nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Modalitățile expuse mai jos se aplică doar în cazul informațiilor colectate pe desiro.ro În cazul plății online cu cardul, datele sunt procesate exclusiv de ROMCARD - autoritatea națională de supraveghere în acest domeniu. desiro.ro nu stochează informații despre cardul dumneavoastră. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, modificată și completată, S.C. DESIRO VISION SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. SC DESIRO VISION SRL este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal. Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor/clienților (Cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe desiro.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentului consumatorului. Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau de Comandă, declarați că acceptați necondiționat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a SC DESIRO VISION SRL, înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către SC DESIRO VISION SRL, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea și/sau derularea de către aceștia de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentului consumatorului. De asemenea, vă dați acordul expres și neechivoc ca aceste date personale să poate fi transferate (cedate) de către SC DESIRO VISION SRL atât afiliaților săi precum și altei/altor entități din țară sau din străinătate. Prin parcurgerea acestor Termeni și Condiții ați luat cunoștință de faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a va opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicită ștergerea totală sau parțială a acestora. Pe baza unei cereri scrise, datate și semnate, expediate pe adresa: SC DESIRO VISION SRL, sediul social: Str. Aurel Suciu nr. 42, parter, bl. F, ap. 4, cod poștal 400440 Cluj-Napoca, jud. Cluj, se pot exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi: o dată pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate; - să interveniți asupra datelor transmise; - să va opuneți prelucrării datelor din motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară; - să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege. Astfel, desiro.ro poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente prin newsletter și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. desiro.ro nu este de accord și nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul desiro.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza de date, comunicând acest lucru printr-o cerere trimisă la adresele de mai sus. Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali. De asemenea, SC DESIRO VISION SRL pot furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată/bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, agenți de asigurare. Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, instanțele judecătorești și către alte organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.
Save settings
Cookies settings

Resetează parola